Praktijkontwikkeling Social Work

Programma channel

Tijdlijn Praktijkontwikkeling Social Work

Pink Hilverdink heeft op dit bericht gereageerd

Beste mensen,

Welkom in het channel Praktijkontwikkeling Social Work. We zijn net begonnen hier en nog zoekende, maar we hebben al 9 volgers en een opgestarte werkgroep door een aantal klantmanagers (zie Groepen). In de beschrijving van het channel bij Over ons vind je uitgelegd wat we hier kunnen en hopen te bereiken met elkaar.

Als je hier komt en je hebt met een paar anderen een gezamenlijk thema, vraag dan een werkgroep aan of wordt lid van een bestaande werkgroep. Wat ook heel zinvol is: ga eens zoeken rondom jouw praktijkvraagstuk binnen de website of andere channels. Het kan zijn dat een andere professional het onderwerp al een keer heeft aangesneden.

Je kunt mij (https://praktijkontwikkelingsw.1sociaaldomein.nl/profiel/18195-mike-de-kreek) altijd een berichtje sturen met vragen. Of je kunt bij Vraag en antwoord iets plaatsen.

Tot zover!
Groet,
Mike
0621156077

Assija Hajji heeft dit bericht geliked

Welkom op het Channel Praktijkontwikkeling Hva!

Binnen deze online leeromgeving kan je als studerende professional aan de slag om jouw onderzoek zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo kan je samen met andere deelnemers een groep aanmaken rondom een bepaald vraagstuk, vragen uit het verleden ophalen of zelf een nieuwe stellen, en sta je direct in contact met professionals uit het veld. Wil je interactief in contact staan ? Dan organiseer je makkelijk een videosessie op dit kanaal waar anderen zich voor opgeven.

Dit en meer straks op het Channel Praktijkontwikkeling HvA!